Compact Dry ECO mikrobiológiai gyorsteszt E.coli meghatározásához

Compact Dry ECO mikrobiológiai gyorsteszt E.coli meghatározásához

INFORMÁCIÓ-, AJÁNLATKÉRÉS
Compact Dry ECO mikrobiológiai gyorsteszt E.coli meghatározásáhozCompact Dry ECO mikrobiológiai gyorsteszt E.coli meghatározásához

Köszönjük, ajánlatkérését megkaptuk! A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  •     *kötelező mezők

Betöltés

Minta előkészítés:

Vízben, folyékony és szilárd élelmiszerekben, továbbá felületen történő méréshez

A Compact Dry lemez közepére cseppentsen 1 ml mintát (szükség esetén higítsa)

Vízben történő mérés, szűréssel:

Adjunk hozzá 1 ml diluenst (pl. Peptonvíz) EN ISO 6887 szerint a lemez közepére. Szűrjük le 100 ml vízmintát (vagy több, például 250 ml palackozott víz) 47 mm átmérőjű, steril 0,45 um pórusméretű membránszűrőn. Közvetlenül a szűrés befejezése után az előmelegített Compact Dry lemezt a szűrőn helyezzük el. Vigyázzon, hogy a szűrt oldala felfelé nézzen.

Szilárd élelmiszerben történő mérés:

Adjunk megfelelő mennyiségű pufferoldatot (például PBS, 1 rész szilárd élelmiszer + 9 rész puffer) a mintához és homogenizáljuk megfelelő stomacher® zsákok segítségével. A homogenizált mintából 1 m-t cseppentsünk a Compact Dry lemez közepére (szükség esetén hígítson).

Felületen történő mérés:

Használja a HyServe Id-No által kínált Compact Dry Swab mintavevő tollat. Vegyen mintát a tollal a felületről és tegye vissza tatrójába, majd rázza össze a tartóban levő folyadékkal. Ezután cseppentsen 1 ml oldatot (szükség esetén hígítsa) a Compact Dry lemez közepére.

Egyéb fontos információk:

Inkubálási idő és hőmérséklet: 22 - 24 óráig 

Kapható kiszerelések:

40 teszt / készlet

240 teszt / készlet

1400 teszt / készlet

HS ECO

Megadott referenciák

Letöltés

Ez még talán érdekelhet