Compact Dry ECO mikrobiológiai gyorsteszt E.coli meghatározásához

Compact Dry ECO mikrobiológiai gyorsteszt E.coli meghatározásához

Kérj ajánlatot ide kattintva, örömmel segítünk!
Compact Dry ECO mikrobiológiai gyorsteszt E.coli meghatározásáhozCompact Dry ECO mikrobiológiai gyorsteszt E.coli meghatározásához

Köszönjük, ajánlatkérését megkaptuk! A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  •     *kötelező mezők

Betöltés

Minta előkészítés:

Vízben, folyékony és szilárd élelmiszerekben, továbbá felületen történő méréshez

A Compact Dry lemez közepére cseppentsen 1 ml mintát (szükség esetén higítsa)

Vízben történő mérés, szűréssel:

Adjunk hozzá 1 ml diluenst (pl. Peptonvíz) EN ISO 6887 szerint a lemez közepére. Szűrjük le 100 ml vízmintát (vagy több, például 250 ml palackozott víz) 47 mm átmérőjű, steril 0,45 um pórusméretű membránszűrőn. Közvetlenül a szűrés befejezése után az előmelegített Compact Dry lemezt a szűrőn helyezzük el. Vigyázzon, hogy a szűrt oldala felfelé nézzen.

Szilárd élelmiszerben történő mérés:

Adjunk megfelelő mennyiségű pufferoldatot (például PBS, 1 rész szilárd élelmiszer + 9 rész puffer) a mintához és homogenizáljuk megfelelő stomacher® zsákok segítségével. A homogenizált mintából 1 m-t cseppentsünk a Compact Dry lemez közepére (szükség esetén hígítson).

Felületen történő mérés:

Használja a HyServe Id-No által kínált Compact Dry Swab mintavevő tollat. Vegyen mintát a tollal a felületről és tegye vissza tatrójába, majd rázza össze a tartóban levő folyadékkal. Ezután cseppentsen 1 ml oldatot (szükség esetén hígítsa) a Compact Dry lemez közepére.

Egyéb fontos információk:

Inkubálási idő és hőmérséklet: 22 - 24 óráig 

Kapható kiszerelések:

40 teszt / készlet

240 teszt / készlet

1400 teszt / készlet

HS ECO

Megadott referenciák

Letöltés

Ez még talán érdekelhet