

Easy Plate SA mikrobiológiai gyorsteszt Staphylococcus aureus meghatározásához
Az Easy Plate SA
Az Easy Plate SA egy vízálló lapból készült mikrobiológiai tenyésztő lapka. Az Easy Plate SA módszert használják a Staphylococcus aureus szintjének meghatározására az élelmiszerekben. A lemezek kompaktak, könnyen használhatók, és csökkentik a teszt során keletkező hulladék teljes mennyiségét. Az Easy Plate SA módszert az AOAC Research Institute "Performance Tested MethodsSM (111703)" néven hagyta jóvá tizenegy élelmiszer-mátrixra: nyers darált marhahús, nyers bárányhús, főtt sonka, nyers lazac, fagyasztott garnélarák, friss hűtött tészta, pasztőrözött tej, natúr sajt, krémfelfújt és burgonyasaláta. Nincs szükség további eszközökre a lemezek inkubálásra való előkészítéséhez. Ez a tenyészet felületét körülvevő hidrofób gyűrűnek köszönhető, amely elősegíti a minta automatikus szétterítését a tenyészet felületén.
Specifikáció:
Inkubálási idő és hőmérséklet: 24 (+/- 1 óra) óráig inkubáljuk 35°C (+/- 1°C) -on, vagy 37°C (+/- 1°C) -on
Tárolás: 2°C - 8°C
Szavatossági idő: gyártástól számított 18 hónap
A lapok egymásra rakhatók ( max. 25 lap)
Mérési metódus:
Készítse elő a mintát az utasításoknak megfelelően.
Pipettával szívjon fel 1 ml mintaoldatot, és nyissa fel a lemez fedelét. Pipettázza a mintaoldatot a lemezre, és zárja le a fedelet.
Inkubáljuk az utasításoknak megfelelően.
Kapható kiszerelések:
100 teszt / készlet