Staphylococcus aureus meghatározásához, Easy Plate SA mikrobiológiai gyorsteszt
Easy Plate SA mikrobiológiai gyorsteszt Staphylococcus aureus meghatározásához
Az Easy Plate SA
Az Easy Plate SA egy vízálló lapból készült mikrobiológiai tenyésztő lapka. Az Easy Plate SA módszert használják a Staphylococcus aureus szintjének meghatározására az élelmiszerekben. A lemezek kompaktak, könnyen használhatók, és csökkentik a teszt során keletkező hulladék teljes mennyiségét. Az Easy Plate SA módszert az AOAC Research Institute "Performance Tested MethodsSM (111703)" néven hagyta jóvá tizenegy élelmiszer-mátrixra: nyers darált marhahús, nyers bárányhús, főtt sonka, nyers lazac, fagyasztott garnélarák, friss hűtött tészta, pasztőrözött tej, natúr sajt, krémfelfújt és burgonyasaláta. Nincs szükség további eszközökre a lemezek inkubálásra való előkészítéséhez. Ez a tenyészet felületét körülvevő hidrofób gyűrűnek köszönhető, amely elősegíti a minta automatikus szétterítését a tenyészet felületén.
Specifikáció:
Inkubálási idő és hőmérséklet: 24 (+/- 1 óra) óráig inkubáljuk 35°C (+/- 1°C) -on, vagy 37°C (+/- 1°C) -on
Tárolás: 2°C - 8°C
Szavatossági idő: gyártástól számított 18 hónap
A lapok egymásra rakhatók ( max. 25 lap)
Mérési metódus:
Készítse elő a mintát az utasításoknak megfelelően.
Pipettával szívjon fel 1 ml mintaoldatot, és nyissa fel a lemez fedelét. Pipettázza a mintaoldatot a lemezre, és zárja le a fedelet.
Inkubáljuk az utasításoknak megfelelően.
Kapható kiszerelések:
100 teszt / készlet