

Az automata potenciometriás titrator tökéletes azoknak a borászoknak, akiknek pontos eredményekre, könnyű kezelhetőségre és a rendszer bővítésére van szükségük a bor minták számának növekedésével.
A titrátor segítségével a következő borászati mérések végezhetők el:
- pH-érték
- savtartalom
- szabad és összes kéntartalom
- fermentálható nitrogéntartalom (formolszám)
- redukáló avagy maradék cukortartalom
- illósav
Műszaki adatok |
|
Mérési tartomány |
pH: -2.0 és 20.0 pH; -2.00 és 20.00 pH; -2.000 és 20.000 pH között mV: -2000.0 és 2000.0 mV között ISE: 1•10⁻⁶ és 9.99•10¹⁰ koncentráció között T: -5.0 és 105.0°C; 268.2 és 378.2K között |
Pontosság |
pH: ±0.001 pH mV: ±0.1 mV ISE: ±0.5% egy vegyértékű; ±1% két vegyértékű ionok estén T: ±0.1°C; ±0.1K (a szonda hibáján kívül) |
Felbontás |
pH: 0.1; 0.01; 0.001 pH mV: 0.1 mV ISE: 1; 0.1; 0.01 T: 0.1°C; 0.1K |
Hőmérséklet kompenzáció |
Manuális vagy automatikus |
Áramellátás |
100-240 VAC hálózati adapter |
Méretek és súly |
-390 x 350 x 380 mm; kb. 9 kg |
Az automata potenciometriás titrator tökéletes azoknak a borászoknak, akiknek pontos eredményekre, könnyű kezelhetőségre és a rendszer bővítésére van szükségük a bor minták számának növekedésével.
A titrátor segítségével a következő borászati mérések végezhetők el:
- pH-érték
- savtartalom
- szabad és összes kéntartalom
- fermentálható nitrogéntartalom (formolszám)
- redukáló avagy maradék cukortartalom
- illósav